Nämä leivokset on tehty siis yksittäisiin silikonisiin muffinssivuokiin, joten kakkua en osaa arvioida, minkä kokoinen tulisi, ehkä noin 18cm vuokaan.
Leivosten pohjat on mariannekeksimurskaa sekä voisulaa. Keksimurska painellaan muffinssivuokiin ja jääkaappiin odottamaan moussen valmistumista.
Mansikkamousse:
2 desiä vispikermaa
200 gr maustamatonta rahkaa
175gr maustamatonta tuorejuustoa
noin 1-1.5 desiä mansikkasosetta
sokereita maun mukaan
lisämakua antamassa marianne crush
kuudella liivatteella hyydytin
Liivatteet liukenemaan kylmään veteen. Sen jälkeen vatkasin rahkan ja juuston tasaiseksi massaksi, lisäsin mansikkasoseen, marianne crushin sekä sokerit. Lopuksi lisäsin kermavaahdon. Tämän jälkeen liivatteet sekoitin ohuena nauhana seokseen. Jonka jälkeen annostelin moussen muffinivuokiin ja jääkaappiin hyytymään.
Ja sitten eikun sitä koristelua miettimään.
Ja herkutteleen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti